Smyckesparty

 

Ett smyckesparty med smycken från Zira. Bjud hem era vänner, bekanta och arbetskamrater för en visning av ett urval smycken. Ni får då chansen att titta och prova smycken i lugn och ro. Alla smyckena är handgjorda och alla unika i sin form. Beställningar kan göras på liknande smycken, men den konstnärliga friheten avgör utseendet på varje enskilt smycke.

 

 

Praktisk information

 

 

Smyckespartyn är kostnadsfritt för visning i Stockholmsområdet. Andra områden efter överenskommelse. Om Ni har frågor ang partyn så kontakta oss på kontakt@zira.se

 

Demonstratören kommer 45 minuter innan utsatt tid för att förbereda visningen, det som behövs för en visning är ett stort bord. Duk och spegel tar demonstratören med. Eventuell förtäring står värdinnan för.

 

Visningar kan ske alla veckodagar efter överenskommelse.

 

Ni kommer vid förfrågan om bokning att få kontakt med den demonstratören som kommer att leda just din visning.

 

Det bör vara minst 6 stycken inbjudna.

 

Betalning sker kontant vid visningstillfället eller genom insättning på bank konto. Vid insättning på bank konto, så skickas smyckena till värdinnan efter att inbetalning skett.

 

Värdinnan får välja fritt en gåva från Zira Smycken.

 

Visningen tar cirka 1 timme och inleds med kort presentation av företaget, smyckesdesignen och sedan får gästerna titta, prova och ställa frågor.

 

För bokning och eventuella frågor kontakta oss på Kontakt@zira.se

 

Välkommen med er bokning

Zira Smycken

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved